Students-4-Students Podcast Reeks

23 juli 2021

Students-4-Students Campagne

In 2019 is de Students-4-Students Campagne van start gegaan in opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. In de S4S campagne zijn zowel studenten als professionals in het hoger onderwijs uitgedaagd om duurzame en vernieuwende initiatieven te ontwikkelen die bijdragen aan het creëren van inclusief onderwijs en gelijke kansen voor álle studenten. In de S4S campagne staat ‘support’  voor studenten, door studenten centraal. Meer lezen over Students-4-Students kan via: https://students-4-students.nl 

Students-4-Students Podcast reeks

Vanaf maandag 26 juli verschijnt wekelijks de Students-4-Students Podcasts reeks waarin maar liefst 27 studenten en instellingsprojecten in relatie tot diversiteit en inclusie licht werpen op hun ervaringen binnen het hoger onderwijs.

Introductie S4S Podcast

In de introductie aflevering gaan Marjolein van der Klis (Ministerie van OCW) en Mary Tupan (directeur ECHO) in gesprek met de hosts Josefien van Marlen (ECHO) en Halil Karaaslan (ECHO) over de ontstaansgeschiedenis van de campagne en de meerwaarde die zij herkennen in het optrekken met studenten op inclusie binnen het hoger onderwijs te bevorderen.

De eerste aflevering is terug te luisteren via o.a. Spotify of Anchor.fm

Afleveringen

0. Introductie S4S

 

This site is registered on wpml.org as a development site.